• +358505533426
 HUOMIO! JOS ET OLE TYYTYVÄINEN OLOOSI OMASSA KEHOSSASI JA HALUAT PUDOTTAA PAINOA PYSYVÄLLÄ TAVALLA - TÄMÄ ON JUURI SINUA VARTEN
VIIMEIN! KUINKA SAAVUTTAA PYSYVÄ ELÄMÄNTAPAMUUTOS uudenlaisella tavalla ILMAN näännyttäviä dieettejä ja kohtuuttomia VAATIMUKSIA tavoitteen eteen... jopa VAIN 8 VIIKOSSA - TULOSTAKUULLA!
Lunasta paikkasi valmennuksestamme, jonka avulla saat selville yksiselitteisen ohjeen elämäntapamuutoksen toteuttamiseksi askel askeleelta, jolloin pudotat pudotat ylimääräisen painon ja pidät sen poissa
Näin menestyneet asiakkamme puhuvat meistä...

Olen ollut hirmu tyytyväinen kun löysin tämän valmennuksen muiden joukosta, niitähän on ihan hirmuisesti tänä päivänä.

Tässä valmennuksessa kuunnellaan ihmistä, mitä se haluaa ja tarvitsee, ei pakoteta tekemään, jos ei halua tai pysty.

Tässä valmennuksessa arvostetaan ihmistä sellaisena kun hän on. Ei ole kiire mihinkään ja tähdätään tulevaisuuteen, ei välittömään muutokseen.

3 lähteestä kerätty ruoka on huippu idea, koska siinä ei pakoteta kaalilinjalle, eikä kielletä mitään. Tyhmiin ja itsestäänselviin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen, eikä koskaan tule tyhmä olo kun kysyy jotain.
Miia, -10 kiloa valmennuksen aikana
VIIMEIN... SELKEÄ & VAIVATON KEINO SINULLE VIIHTYÄ TAAS OMASSA KEHOSSASI
Oletko kyllästynyt jojoilemaan painon kanssa? Oletko kyllästynyt niihin tunteisiin, joita kertyneet kilot herättävät peilin edessä ja vaatekaapilla?

Oletko myös etsimässä keinoa ratkaista tämä ongelma kertaheitolla selkeän ja vaivattoman suunnitelman avulla? Me Minivalmennuksilla autamme dieettikierteessä olevia, painon kanssa jojoilevia asiakkaitamme voimaan taas hyvin omassa kehossaan kehittämämme uniikin systeemin avulla.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme näyttäneet sadoille painon kanssa kamppaileville kuinka selkeästi ja vaivattomasti painonpudottaminen voi onnistua ilman vuosia kestävää kituuttavaa dieettikierrettä, turhaa yrittämistä ja epäonnistumista. Me olemme auttaneet pysyvässä elämäntapamuutoksessa itseämme ja asiakkaitamme ja pystymme tekemään myös saman sinulle.
Yksinkertaisesti seuraa meidän systeemiä tavoitteesi saavuttamiseksi & tulet välttämään pettymyksen ja itsesyyttelyn kierteen!
Painonpudottaminen pysyvällä tavalla voi olla paljon helpompaa kuin saatat ajatella. Moni ihminen ei yksinkertaisesti tiedä oikeita askelia joita seurata, jonka takia matka tuntuu pitkäkestoiselta ja hankalalta vaikka se ei ole tarpeen. Me olemme tehneet kaiken raskaan työn puolestasi, joten sinun täytyy vain seurata valmista suunnitelmaa ja tulet saavuttamaan pysyvän elämäntapamuutoksen hyvin pian.

Sinä et vain säästä aikaa ja turhautumista kanssamme. Kun noudatat suunnitelmaamme tarkasti, nostat myös elämänlaatuasi korkeammalle kuin voisit koskaan saavuttaa yksin.
84% prosenttia dieettikierteessä olevista eivät koskaan saavuta pysyvää painonhallintaa ilman oikeanlaista apua
Valitettavasti, 84% dieettikierteessä olevista ihmisistä eivät koskaan saavuta kestävää painonhallintaa. Se ei ole heidän syy, heille ei ole vain opetettu oikeita työkaluja painonpudottamiseksi ja sen pitämiseksi poissa. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin sinun kohdallasi.

Me pystymme näyttämään sinulle tarkasti mitä me teimme saavuttaaksemme pysyvän painonhallinnan ja kuinka asiakkaamme ovat saavuttaneet täysin samanlaisia tuloksia käyttämällä samaa suunnitelmaa. Aloita valmennuksessamme tänään riskittömästi, jotta voit nähdä miten voit saavuttaa samanlaisia tuloksia ja tehdä niitä paljon nopeammin kuin minkä luulit olevan mahdollista.
Näin menestyneet asiakkamme puhuvat meistä...
Teija, -10,5 kiloa valmennuksen aikana

Omat ennakkoluuloni karisivat, kun paino alkoi putoamaan tasaisesti alaspäin vastoinkäymisistä huolimatta.
tässä on hieman sisältöä valmennuksesta, jonka saat kun lähdet mukaan tänään...
 • VAROITUS: Saatat olla vakavassa vaarassa sairastua syömishäiriöön, kilpirauhasen vajaatoimintaan tai raudanpuuteanemiaan  – Oletko aiemmin punninnut tarkasti jokaikisen suupalan ja vältellyt tiettyjä ruokia? Huono idea! Me näytämme sinulle miksi tämä on VALTAVA virhe ja miten se saattaa edistää vakavien sairauksien syntymistä vuosien saatossa.
 • ​​Todistetusti toimiva Rasvanpolton portaat™ strategia, jonka avulla olemme tehneet huikeita tuloksia Paljastamme todistetusti toimivat strategiat joiden avulla olemme auttaneet satoja tyytyväisiä asiakkaitamme pysyvässä elämäntapamuutoksessa jatkuvalla tavalla viimeisten 5 vuoden aikana
 • Musertavat virheet joihin miltein kaikki dieettikierteessä olevat sortuvat  Miltein jokainen joka haluaa pudottaa painoa pysyvästi sortuu samoihin tuhoon tuomittuihin virheisiin - ota selvää mitä ne ovat jotta voit välttyä niiltä!
 • 3 yksinkertaista vinkkiä ruokavalion noudattamiseen jotta pystyt aidosti sitoutumaan siihen Nämä strategiat voivat auttaa sinua muodostamaan pysyviä muutoksia ruokailuissasi VUOSIA nopeammin kuin koskaan ajattelit olevan mahdollista
 • Vanhat myytit & suoranaiset valheet joita kuullaan edelleen "guruilta"  Moni ihminen uskoo edelleen näihin vanhoihin myytteihin ja likaisiin valheisiin painonhallinnasta, jotka pahimmillaan pitävät sinut ikuisessa dieettikierteessä - jota he juuri haluavatkin! Ota selvää mitä ne ovat jotta voit suojautua tältä vaikuttamiskeinolta
Näin menestyneet asiakkamme puhuvat meistä...

"Minun on nyt pakko sanoa, että tämä oli kyllä elämäni paras päätös lähteä tähän valmennukseen mukaan! 💖

On ollut aivan uskomatonta huomata jo näinkin lyhyessä ajassa, miten paljon paremmin elimistö voi, kun syö riittävästi! En olisi ikinä kuvitellut edes mahdolliseksi, että söisin näin paljon, mutta ero esim. fyysistä rasituksesta palautumisessa on ihan uskomaton!

Nyt pystyn treenaamaankin ilman, että olen seuraavana päivänä kipeä ja jumissa kuten ennen, en vain ole tajunnut aikaisemmin, että ongelmani johtuvat siitä, että syön liian vähän!

Tosin elintapaohjaajani mainitsi siitä keväällä, mutta sekin ruokamäärä, mikä minulle silloin laskettiin oli vielä aavistuksen verran alakanttiin. Ja edes senkin ruokamäärän syöminen kiireisessä arjessa oli vähän niin ja näin ilman oikeanlaisia työkaluja, joita olen tästä valmennuksesta saanut, joten lämmin kiitos sinulle Jani, että olet kehittänyt tämän valmennuksen!!! 💖
Katja
Hei, jos me ei olla vielä tavattu...

"Hei! Nimeni on Jani Rantala, toimin täysipäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä ja olen työskennellyt menestyneesti Personal trainerina ja ravintovalmentajana vuodesta 2017 asti.

Nyt tavoitteeni on, että SINÄ avaat silmäsi kehittämälleni valmennukselle, jonka avulla löydät lopullisesti pitkän aikavälin ratkaisun painonhallintaongelmiisi, jolloin pystyt elämään ilman painonjojoilua, kurjaa oloa ja rajoituksia.

Se, että koet tulevasi ymmärretyksi ja saat tukea, on minulle erittäin tärkeää. Tapaan ihmisiä enkä vain kehoja, joten jokainen yksilö on minulle ainutlaatuinen omien tarpeidensa ja historiansa kanssa. Tästä syystä pidän tässä valmennuksessa säännöllisesti LIVE-lähetyksiä, joissa pääsen auttamaan sinua myös henkilökohtaisemmin.

 5 vuoden ammatillisen kokemuksen, tuhansien valmennustuntien, urheiluravitsemuksen & liikuntalääketieteen yliopisto-opintojen ja yli 800 tyytyväisen asiakkaan ansiosta olet varmasti turvallisissa käsissä.

Kokeile valmennustamme riskittömästi - jatka vain jos pidät näkemästäsi!

Otamme kerrallaan vain rajoitetun määrän uusia osallistujia mukaan. Koska olet nyt tällä sivulla, haku on auki! Lämpimästi tervetuloa mukaan! 😊"
Säästä itseäsi vuosien mittaiselta yrittämisen ja kokeilemisen kierteeltä käyttämällä meidän systeemiä saavuttaaksesi pysyvän painonhallinnan
Miksi tuhlata vuosien ajan aikaa turhaan yrittämisen ja epäonnistumisen kierteeseen, yrittäen onnistua yksin dieettien avulla? Voit säästää aikaa ja saada paljon parempia tuloksia kun luotat asiantuntijoihimme ja käytät valmista suunnitelmaamme painonpudottamiseksi. Se on kuin oikotie jonka avulla nostat itsetuntosi takaisin, saat pystyvyyden tunteen painonhallintaa kohtaan ja saat optimistisemman ja toiveikkaamman tunteen tulevaisuudesta.

Oletko valmis saavuttamaan elämäntapamuutoksen selkeästi ja vaivattomasti? Voit pudottaa painoa ja onnistua elämäntapamuutoksessa ilman vuosien rankkaa yrittämisen ja epäonnistumisen kierrettä, mihin se hyvin usein johtaa, kun yrität yksin. Aloita valmennuksessamme riskittömästi ennen kuin palaat takaisin vanhaan synkkään ja pessimistiseen ajattelumaailmaan ja menetät kokonaan toivosi paremmasta.

Näin menestyneet asiakkamme puhuvat meistä...
Miia, -8,5 kiloa valmennuksen aikana

"En ole tehnyt muuta liikuntaa kuin pihatöitä ja paino silti jatkaa tippumistaan!"
Me kaikki autamme sinua elämäntapamuutoksessa
Tässä on toinen lyhyt katsaus tulevaan jotka saat valmennuksestamme...
 • Kylmä ja kova TOTUUS toistuvista dieeteistä Me paljastamme mitä toistuvat dieetit tekevät elimistöllesi ja miksi niiden takia todennäköisyytesi onnistua pysyvässä elämäntapamuutoksessa on kokoajan epätodennäköisempää - tuhoa tämä kierre ENNEN kuin teet peruuttamatonta vahinkoa itsellesi!
 • 7 keinoa motivaation nostamiseksi nopeasti ja helposti Olemme käyttäneet näitä tehokkaita strategioita kiihdyttääksemme asiakkaidemme motivaatiotason nousua jotta he voivat kokea onnistumisen ja pystyvyyden tunteita paljon nopeammin - nyt SINÄ voit tehdä saman!
 • Miksi kovatehoinen liikunta ei ole aina paras ratkaisu sinulle Sinun täytyy ottaa itseäsi niskasta kiinni ja lähteä liikkumaan jos haluat pudottaa painoa? Väärin! Me näytämme sinulle miksi on olemassa paljon tärkeämpiäkin asioita joihin sinun tulee ensiksi kiinnittää huomiota ennen kuin vaadit itseltäsi liikoja
 • Ratkaiseva työkalu pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamiseksi niin nopeasti kuin mahdollista  Tämä kokonaisuuteen liittyvä tärkeä elementti on äärimmäisen tärkeä pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamisessa ja ilman sitä olet tuomittu epäonnistumaan - pidä huoli, että sinulla on tämä käytössäsi kun aloitat!
 • Mitä sinun ei tule koskaan tehdä kun yrität onnistua elämäntapamuutoksessa Ethän koskaan, IKINÄ tee tätä kun yrität onnistua elämäntapamuutoksessa - paitsi jos haluat tehdä töitä turhaan vuosien ajan ilman näkyviä tuloksia
Esittelyssä! Rasvanpolton Minitimantit -jäsenyys
Jos olet vuosien ajan yrittänyt onnistua dieettien ja kuntokuurien avulla ja haluat nyt tehdä viimein lopun tästä loppumattomasta painonjojoilu kierteestä - tämä on juuri sinulle tarkoitettu! Katso nyt mitä kaikkea tulet saamaan valmennuksesta kun lähdet mukaan tänään.
Jäsenyyden normaalihinta:

69€ / 4 viikkoa
Sinun hintasi:

 👉 39€ / 4 viikkoa ILMAN sitoutumisaikaa.

Huom. Kampanjahinta on voimassa vain rajoitetun ajan. 

meidän riskitön tarjouksemme sinulle - kokeile 7 päivää 1 eurolla ja jatka vain jos olet tyytyväinen

Kun aloitat tänään, voit kokeilla huolettomasti ja nähdä itse omin silmin miksi asiakkaamme menestyvät erinomaisesti suunnitelmamme avulla. Et sitoudu mihinkään ja voit lopettaa koska tahansa ilmoittamalla siitä. Jos jostain syystä päättäisit lopettaa, emme kysy sinulta mitään hankalia lisäkysymyksiä, jotka vaikeuttaisivat irtisanomistasi. Valmennus jatkuu automaattisesti 7 päivän jälkeen hintaan 39€ / 4 viikkoa. Voit perua jäsenyyden koska vain halutessasi. Et sitoudu mihinkään. Reilu peli ja sinulle täysin riskitön mahdollisuus kokeilla suunnitelmaamme.

NÄIN VALMENNUS TOIMII ASKEL ASKELEELTA...

Sinulla saattaa olla vielä kysymyksiä...

Miten tämä eroaa muista elämäntapamuutosvalmennuksista?
👉 Vastaus: Tässä valmennuksessa rakennamme sinulle suunnitelmallista, mutta joustavaa tapaa syödä ja liikkua. Vaikka nämä ovatkin tärkeimpiä työkaluja painonhallintaan, haluamme auttaa sinua myös hyvinvoinnissa hyvin moninaisella tavalla. Me uskomme siihen, että kokonaisuudet ratkaisevat elämässäsi. Mitä enemmän kokonaisuuksia sinulla on kunnossa omassa elämässäsi, sitä helpompi sinun on noudattaa myös ruokavaliota ja liikuntasuunnitelmaa. Tästä syystä tässä valmennuksessa saat apua myös muilta asiantuntijoilta, jotka ovat erikoistuneet auttamaan sinua erilaisissa asioissa kuin vain ravinnossa ja liikunnassa. Kaikki valmennusmateriaalit ovat myös nopeita, selkeitä ja käytännöllisiä kuluttaa. Me arvostamme erittäin paljon sinun aikaa ja keskittymistä, joten menemme suoraan asiaan selkeästi ja käytännöllisesti.

Minkälaisia ruokavaliot ovat?
👉 Vastaus: Ruokavalio toimii reseptikirjan kanssa yhdessä. Näin saat koottua hyvin moninaisia erilaisia ruokia, etkä koskaan kyllästy tarjolla oleviin ateriavaihtoehtoihin. Reseptikirjassa on sivuja yli 300 ja pystyt sen lisäksi keksimään myös itse ruokavalioon sopivia ruokia. Menetelmän avulla pystyt myös jatkossa sovittamaan minkä tahansa uuden ruoka-aineen, jonka haluat ottaa mukaan, ruokavalioosi. Rakennamme kestävää elämäntapamuutosta, eli tärkeintä on, että opit syömään suunnitemallisesti, mutta joustavalla tavalla. Saat kaikki tarvittavat opit myös sosiaalisiin tilanteisiin, työpaikan lounasruokalaan, buffetpöytään, kahvitteluun, yöelämään ja moneen muuhun tilanteeseen.

Otetaanko ruokavaliossa huomioon allergiat, lempi- ja inhokkiruokani?
👉 Vastaus: Kyllä! Ainoa poikkeus on tilanne, jossa haluat syödä ketogeenisen ruokavalion mukaisesti. Tällöin välttelet käytännössä hiilihydraatteja täysin ja ajat elimistösi ketoosiin. Me emme usko tähän ruokavaliomalliin, koska siihen on hankala sitoutua koko loppuelämän ajaksi. Sen sijaan meidän ruokavaliosuunnitelmista löytyy vastaavanlainen, vähähiilihydraattinen malli, jossa on kuitenkin hiilihydraattia mukana riittävästi, jotta voit hyvin ja pystyt sitoutumaan suunnitelmaan.

Saanko varmasti tuloksia?
👉 Vastaus: Saat kaiken tarvittavan tuen, valmiit suunnitelmat ja ohjeistukset. Lopullisen työn joudut kuitenkin itse tekemään.

Jos olet valmis tekemään töitä, oppimaan uutta ja kokeilemaan rohkeasti ohjeistuksiamme, saat varmasti tuloksia. Siitä ei ole epäilystäkään.

Mutta haluan painottaa, että joudut tekemään töitä tuloksien eteen. Sen takia tulokset usein tuntuvatkin niin hyviltä - niiden eteen on joutunut ponnistelemaan, mutta lopussa kiitos seisoo.

Onko tässä jokin "koira haudattuna"?
👉 Vastaus: Ei tietenkään. Unelmoimme monia vuosia tämänlaisen valmennuskokonaisuuden rakentamisesta, koska huomasimme käytännönvalmennustyössä tällaiselle kovan tarpeen. Halusimme rakentaa valmennuksesta jäsenyys -tyyppisen, jossa saat jatkuvasti enemmän tukea ja apua muutoksen toteuttamiseksi. Et ole koskaan sidottuna jäsenyyteen, vaan voit lopettaa koska vain halutessasi. Jatkat vain niin kauan, kuin olet täysin tyytyväinen saamaasi apuun.

Pitääkö minun liikkua säännöllisesti?
👉 Vastaus: Kyllä, itsellesi sopivalla tavalla. Tottakai joskus voi tulla taukoja, ja se on täysin asiaankuuluvaa. Mutta valehtelisimme, jos sanoisimme, ettei sinun tarvitse tehdä mitään. Tärkeintä on, että liikut juuri sinulle sopivalla tavalla - osa osallistujistamme on laihtunut pelkästään pihatöiden ja hyötyliikunnan avulla. Osa haluaa treenata salilla säännöllisesti, toinen käy pilateksessa ja tankotanssissa. Osa käy patikoimassa ja vaeltamassa. Sinä päätät tavan - työkalujemme avulla pystyt valjastamaan minkä tahansa aktiivisuuden tehokkaaksi tavaksi polttaa rasvaa.

Tarvitsenko jotain lisäravinteita?
👉 Vastaus: Et tarvitse. Kun syöt monipuolisesti ja riittävästi, saat ruoasta kaiken tarvittavan. Pimeään vuodenaikaan on suositeltavaa käyttää D-vitamiinilisää, jos asut Suomessa. Myös heraproteiini on kätevä ravintolisä, mutta se ei ole missään nimessä pakollinen.

Minkä ikäisille tämä on tarkoitettu?
👉 Vastaus: Tämä on tarkoitettu 18-70-vuotiaille, ketkä haluavat aloittaa kestävän elämäntapamuutoksen ja huolehtia terveydestään, optimoida energiatasoja, pudottaa ylimääräisen painon ja voida hyvin omassa kehossaan. Tämä ei ole vaarallinen dieetti, jossa kielletään enemmän kuin sallitaan tai syötäisiin liian pieniä ruokamääriä.

Entä jos minulla on diabetes, korkea verenpaine, kilpirauhasen vajaatoiminta, raudanpuuteanemia tai ärtyneen suolen oireyhtymä?
👉 Vastaus: Näissä tapauksissa suosittelen ehdottomasti kääntymään ensin lääkärin puoleen. Hoitosuhde lääkärin kanssa on ensisijainen hoitomuoto. Tämä valmennus on elämäntapamuutokseen tähtäävä, terveyttä edistävä valmennus, mutta se ei hoida sairauksia.

Sitoudunko johonkin kestotilaukseen, mistä en pääse kirveelläkään irti?
👉 Vastaus: Meidän mielestä parasta palvelua on se, jota myös asiakas haluaa - sen takia meillä ei ole mitään irtisanomisaikoja tai muitakaan epämiellyttäviä keinoja pitää sinua väkisin asiakkaanamme. Maksat aina vain 4 viikoksi jäsenyyden etukäteen ja voit lopettaa koska vain. Meille on tärkeintä se, että olet mukana niin kauan, kun olet aidosti tyytyväinen saamaasi palveluun ja apuun. Jäsenyys maksetaan siis 4 viikoksi kerrallaan etukäteen, mutta voit lopettaa tarvittaessa jäsenyytesi koska tahansa, jolloin se päättyy nykyisen maksetun kauden loppuun.

Miten jäsenyys maksetaan?
👉 Vastaus: Kokeile 7 vuorokautta 1 eurolla, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti hintaan 39 euroa / 4 viikkoa. Jäsenyys maksetaan 4 viikoksi etukäteen. Maksutapoina on korttimaksu, sähköposti- ja paperilasku. Pääset valitsemaan maksutavan ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköposti- ja paperilaskussa on maksutapalisä 5,90€/lasku. Korttimaksusta emme peri mitään lisäkuluja. Jos haluat myöhemmin irtisanoa jäsenyyden, se tapahtuu laittamalla sähköpostia meille osoitteeseen asiakaspalvelu@minivalmennukset.fi ja irtisanomme jäsenyytesi heti samana päivänä loppumaan nykyisen maksetun kauden loppuun, kun laitat viestin meille. Jäsenyytesi on voimassa aina nykyisen maksukauden loppuun asti. Esimerkiksi jos aloitat 1.8., 1 euron kokeilujaksosi on 1.8.-7.8., jonka jälkeen alkaa 4 viikon ajanjakso hintaan 39 euroa. Jos päätät myöhemmin irtisanoa jäsenyytesi, sinulla ei ole irtisanomisaikaa, vaan katkaisemme jäsenyytesi heti ja olet oikeutettu käyttämään palvelua vielä nykyisen maksetun kauden loppuun asti. Tämän jälkeen jäsenyytesi päättyy, eikä sinulla ole pääsyä enää materiaaleihin. 

Saanko pitää materiaalit myös jäsenyyden jälkeen?
👉 Vastaus: Saat pitää saamasi yksilöllisen ruokavaliosuunnitelman ja reseptikirjan. Muut materiaalit ja yhteisö eivät ole käytössäsi enää kun olet lopettanut jäsenyyden. Tottakai saamasi opit säilyvät koko loppuelämän ajan. 🧡
Näin menestyneet asiakkaamme kommentoivat valmennuksiamme videolla...

Menestyneet asiakkaamme ovat olleet täysin samassa tilanteessa kuin sinäkin mutta he päättivät tarttua tilaisuuteen ja aloittaa suunnitelmamme hyödyntäminen elämäntapamuutostavoitteessaan. Se toimii heille ja se toimii myös sinullekin.

Oletko valmis aloittamaan?
Teija, -6,5 kiloa ensimmäisen 8 viikon aikana
Miia, -4 kiloa ensimmäisen 8 viikon aikana
Hanna - parempi uni ja palautuminen, ennätyksiä treeneissä ensimmäisen 8 viikon aikana
Eila-Helena, -3 kiloa ensimmäisen 8 viikon aikana
Ramanda, yksilöllisyyden huomioimista suunnitelmissa
Hanna, yksilöllisyyden huomioimista valmennuksessa
Elisa, -10 kiloa valmennuksen aikana
Maria, valmennuksessa jo vuosien ajan
Liity mukaan yhteisöön, jossa saat tukea valmennustiimiltämme ja muilta osallistujilta
Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin olet tilanteessa, jossa saat vastata uteluihin muuttuneesta ulkomuodostasi.
Tiia, -18 kiloa
"En ole käynyt kuntosalilla kertaakaan, vain koiran kanssa lenkillä ja noudattanut ruokavaliosuunnitelmaasi"
Maria, -6 kiloa
"Vaikka söinkin asteittain vähemmän, voimatasot nousivat silti kuntosalilla koko ohjelman ajan"
Jessica, +7 kiloa lisää lihasmassaa ja muotoa kroppaan
"Ystävät kyselevät jatkuvasti, miten olen kehittynyt näin nopeasti... kerroin osallistuneeni valmennukseen"
Annika
"Erityisen tyytyväinen olen ollut ruokavalioon ja sen joustavuuteen. Mahtavaa on ollut myös se, että asiat perustellaan ja selitetään.

Sekä vielä iso plussa henkilökohtaisesta avusta. Valitsin tämän valmennuksen sen vuoksi, että kyseessä ei ole pikadieetti.

Voin suositella tätä valmennusta oikeastaan kenelle tahansa, jolla on tarvetta elämäntapojen parantamiseen!"
Milla
 "Olen ollut tyytyväinen tämän valmennuksen laajuuteen. Ruokareseptejä on TODELLA monipuolisesti ja valmennuksen aikana on voinut kysyä mitä vaan ja aina on saanut kattavan vastauksen.

Valitsin tämän valmennuksen, koska tämä vakuutti minut heti ensimmäisistä "mainospuheista" lähtien.

Erilainen lähestyminen verraten moneen muuhun valmennukseen.

Voin suositella valmennusta kenelle vain!"
Sinikka, 47v, -7kg
 "Olet paras PT mitä olen tavannut. Olen sinua kehunut kovasti kavereilleni 💪😊 Saavutin halutun painon. Paino putosi 10 viikossa. Olen tyytyväinen ohjelmaan ja ruokavalioon 💪"
Aloita tänään ilman riskiä - kokeile 7 päivää 1 eurolla. jatka vain jos olet tyytyväinen.
7 päivän aikana pääset aloittamaan vaivattoman ja selkeän suunnitelmamme. Näytämme sinulle miten valmennus tulee etenemään askel askeleelta.

Sinun täytyy vain noudattaa valmista suunnitelmaa, jonka olemme tehneet sinulle valmiiksi.

Kokeile 7 päivää 1 eurolla ja jatka vain jos pidät näkemästäsi. Voit perua tilauksen koska vain yhdellä viestillä, emmekä kysy mitään hankalia lisäkysymyksiä, jotka vaikeuttaisivat irtisanomistasi. Reilu peli ja sinulle täysin riskitön sijoitus omaan hyvinvointiisi.

👉 Valmennus jatkuu automaattisesti 7 päivän jälkeen hintaan 39€ / 4 viikkoa. Voit halutessasi perua jäsenyyden koska vain yhdellä viestillä. Et sitoudu mihinkään.
 • ​Et sitoudu mihinkään ja voit lopettaa halutessasi koska vain.
 • ​Voit maksaa korttimaksulla, sähköposti- tai paperilaskulla (sähkö- ja paperilaskussa on maksutapalisä 5,90€/kk, korttimaksussa ei ole mitään ylimääräisiä kuluja)
 • ​Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse, Whatsappissa ja puhelimessa.
Tämä on VAIN henkilöille jotka haluavat tosissaan laittaa dieettikierteelle lopun, pudottaa painoa pysyvällä tavalla ja huolehtia hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisella tavalla. Paikkoja on vain rajoitetusti koska haluamme jokaisen saavan riittävästi huomiota valmennuksessamme.

Huomio! Koska olet tällä sivulla, paikkoja on vielä vapaana. Suosittelen kuitenkin kiirehtimään, nimittäin otamme kerralla vain rajallisen määrän osallistujia. Varmista nyt paikkasi riskittömästä valmennuksestamme, ennen kuin kadotat tämän sivun internetin syövereihin.
Minivalmennukset Jani Rantala Oy. 2022® Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste
Powered By ClickFunnels.com