- Rajoitetun ajan voimassa oleva tarjous uusille turkulaisille asiakkaille -

Näin asiakkaani kommentoivat valmennuspakettia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Olen ollut hirmu tyytyväinen kun löysin tämän valmennuksen muiden joukosta, niitähän on ihan hirmuisesti tänä päivänä.

Tässä valmennuksessa kuunnellaan ihmistä, mitä se haluaa ja tarvitsee, ei pakoteta tekemään, jos ei halua tai pysty.

Tässä valmennuksessa arvostetaan ihmistä sellaisena kun hän on. Ei ole kiire mihinkään ja tähdätään tulevaisuuteen, ei välittömään muutokseen.

Tyhmältä tuntuviin ja itsestäänselviin kysymyksiinkin saa nopeasti vastauksen, eikä koskaan tule tyhmä olo kun kysyy jotain."

- Riina, 36-vuotias

Säästä 344 €: Saat kokonaisvaltaisen painonpudotuspaketin mukaan lukien alkukartoituksen, konsultoinnin, kartoituksen pohjalta luodun yksilöllisen ruokavalion & aktivointisuunnitelman, yli 300-sivuisen reseptikirjan, kehittämäni huippusuositun menetelmän ja 2 ilmaista valmennuspuhelua hintaan vain 99 euroa Säästä 344 euroa (kokonaisarvo 443 euroa)!*

*Vain uudet asiakkaat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen.

Saat kaiken tämän kokonaisvaltaisesta painonpudotuspaketista:

  • ​Minulle on tärkeää, että sinä asiakkaana tunnet tulevasi ymmärretyksi ja saat parhaan mahdollisen avun painonhallintaan. Tästä syystä aloitan auttamisesi kokonaisvaltaisella alkukartoituksella, jonka avulla pystyn selvittämään tarkasti miksi et ole onnistunut aiemmin painonhallinnassa, jotta voimme korjata tilanteen ja käynnistää yksilöllisen suunnitelman muutoksen toteuttamiseksi.
  • ​Kartoituksen pohjalta teen arvion millainen yksilöllinen suunnitelma soveltuu sinulle parhaiten ja suunnittelen henkilökohtaisen ruokavalion ja aktivointisuunnitelman, joka on optimoitu toimimaan juuri sinulla.
  • ​Tämän jälkeen pääset toteuttamaan tehokasta ja sinulle optimoitua suunnitelmaa, joka vähentää epämukavaa oloasi ja antaa sinulle parhaat mahdolliset olosuhteet nopeaan edistymiseen.
  • Lisäksi soitan sinulle jatkossa kaksi (2) kertaa valmennuspuhelun, jonka avulla varmistan sinun menevän oikeaan suuntaan, jotta saavutat tavoitteesi

Miten Personal trainer & ravintovalmentaja voi auttaa minua?

Oman kehon tunteminen vieraaksi, puristavat vaatteet, vetämätön olo, kontrollin menettämisen tunne omasta painonhallinnasta ja alakulo eivät saisi olla osa kenenkään jokapäiväistä arkea. Pitkittyessään painonhallintaongelmat voivat pahentua ja elämänlaatu voi heikentyä...

Tehokkaiden ja yksilöllisten suunnitelmieni avulla voin palauttaa sinulle takaisin pystyvyyden tunteen, itsetunnon, energisyyden ja uuden ulkomuodon parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnitelmieni tuloksena voit saada takaisin energisyyden ja itsetuntosi, jotka ovat saattaneet olla kadoksissa painonhallinta ongelmien takia, joten voit elää ilman kurjia ajatuksia peilin edessä, vaateostoksilla, uimarannalla, lääkärin vastaanotolla, treffeillä tai kameran edessä - sinun ei siis tarvitse enää rajoittaa elämääsi vaan voit elää täysillä!

Personal trainer & ravintovalmentaja Jani Rantala - Sinun luotettava auttajasi tapaamisen alusta loppuun

"Hei! Nimeni on Jani Rantala, toimin täysipäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä ja olen työskennellyt menestyneesti Personal trainerina ja ravintovalmentajana vuodesta 2017 asti.

Nyt tavoitteeni on, että SINÄ avaat silmäsi kehittämilleni menetelmille ja löydät lopullisesti pitkän aikavälin ratkaisun painonhallintaongelmiisi, jolloin pystyt elämään ilman painonjojoilua, kurjaa oloa ja rajoituksia.

Se, että tunnet olosi turvalliseksi, on minulle erittäin tärkeää. Tapaan ihmisiä enkä vain kehoja, joten jokainen yksilö on minulle ainutlaatuinen omien tarpeidensa ja historiansa kanssa.

 5 vuoden ammatillisen kokemuksen, tuhansien valmennustuntien, urheiluravitsemuksen & liikuntalääketieteen yliopisto-opintojen ja yli 800 tyytyväisen asiakkaan ansiosta olet varmasti turvallisissa käsissä.

Odotan tapaamistamme innolla - täytä nyt yhteystietosi klikkaamalla alla olevaa painiketta. Nähdään pian!" 😊

Näin asiakkaani kertovat kokemuksia valmennuksistani videolla:

Katja, 42-vuotias

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Minun on nyt pakko sanoa, että tämä oli kyllä elämäni paras päätös lähteä tähän valmennukseen mukaan! 💖

On ollut aivan uskomatonta huomata jo näinkin lyhyessä ajassa, miten paljon paremmin elimistö voi, kun syö riittävästi! En olisi ikinä kuvitellut edes mahdolliseksi, että söisin näin paljon, mutta ero esim. fyysistä rasituksesta palautumisessa on ihan uskomaton!

Nyt pystyn treenaamaankin ilman, että olen seuraavana päivänä kipeä ja jumissa kuten ennen, en vain ole tajunnut aikaisemmin, että ongelmani johtuvat siitä, että syön liian vähän!

Tosin elintapaohjaajani mainitsi siitä keväällä, mutta sekin ruokamäärä, mikä minulle silloin laskettiin oli vielä aavistuksen verran alakanttiin. Ja edes senkin ruokamäärän syöminen kiireisessä arjessa oli vähän niin ja näin ilman oikeanlaisia työkaluja, joita olen tästä valmennuksesta saanut, joten lämmin kiitos sinulle Jani, että olet kehittänyt tämän valmennuksen!!! 💖"

Miia, 25-vuotias

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Ilman Janin innostavaa asennetta ja palveluita, makaisin edelleen sohvan pohjalla pitäen liikuntaa suurena huijauksena!

Olen hyötynyt valmennuksesta äärimmäisen paljon. Jani on erinomainen valmentaja, lähdin ihan nollasta liikenteeseen ja tällä hetkellä en voi kuvitella elämääni ilman liikuntaa."

Piia, 36-vuotias

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä!

"Janin kanssa treenatessa opin levon ja palautumisen merkityksen ihan käytännössä, kun treenisykli saavutti huippunsa ja oli aika antaa kehon levätä. Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä.

Olen kokenut liikkuja mutta Jani toi ihan käytännön tasolla lisäymmärrystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa treeni on vain yksi palikka."

Olen rakentanut tämän paketin, jotta voit saavuttaa pysyvän painonhallinnan elämäntapamuutoksen avulla. Tämän ansiosta pudotat painon ja pidät sen myös poissa.

Vastaanotolla tapahtuvan alkututkimuksen arvo 59€

Kehittämäni systeemin arvo 99€

Reseptikirjan arvo 59€

Yksilöllisen aktivointisuunnitelman arvo 99€

Kahden valmennuspuhelun arvo yhteensä 69€

Kahden Minivalmennuksen arvo 58€


Painonpudotuspaketin kokonaisarvo 443 € 


👉 Sinun hintasi 99 €*

*Vain uudet asiakkaat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen

Tervetuloa tapaamaan minua vastaanotolleni!

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


Näin löydät helposti perille (VIDEO):

Yleiset ongelmat, joissa autan asiakkaitani

✅ Aineenvaihdunnan hidastuminen - niin kutsuttu säästöliekki
✅ Painon jojoilu, dieetti kierteet
✅ Epäsäännöllinen syöminen, jatkuva napostelu ja herkuttelu
✅ Iltasyöminen, tunnesyöminen, lohtusyöminen
✅ Motivaatio-ongelmat liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja kohtaan
✅ Itsetunto-ongelmat
✅ Ylikierroksilla käyminen, palautumisen ongelmat, unettomuus, tunnetilojen voimakas heittely päivän aikana
✅ Tuloksien junnaaminen paikallaan, vaikka söisitkin vähemmän ja liikkuisit enemmän

Sinikka, 47v, -7kg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Olet paras PT mitä olen tavannut. Olen sinua kehunut kovasti kavereilleni 💪😊 Saavutin halutun painon. Paino putosi 10 viikossa. Olen tyytyväinen ohjelmaan ja ruokavalioon 💪"

Annika, 35-vuotias

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Aikaisemmin olin syönyt liian vähän, kun olin yrittänyt painoa pois sekä aivan väärin. Nyt toimii vatsa sekä liikkua jaksaa hyvin!

Olen ollut todella tyytyväinen tähän valmennukseen ja ruokavalioon. Minulla selässä madaltuneet selkänikamat, joten en pysty kaikkea urheiluakaan esimerkiksi salilla tekemään, mutta kun tekee niitä mitä voi ja liikkuu monipuolisesti, niin muuta ei tarvita. Kannattaa kokeilla, suosittelen!"

Minna, 44-vuotias

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Erityisen tyytyväinen olen ollut ruokavalioon ja sen joustavuuteen. Mahtavaa on ollut myös se, että asiat perustellaan ja selitetään.

Sekä vielä iso plussa henkilökohtaisesta avusta. Valitsin tämän valmennuksen sen vuoksi, että kyseessä ei ole pikadieetti.

Voin suositella tätä valmennusta oikeastaan kenelle tahansa, jolla on tarvetta elämäntapojen parantamiseen!"

Milla, 25-vuotias

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Olen ollut tyytyväinen tämän valmennuksen laajuuteen. Ruokareseptejä on TODELLA monipuolisesti ja valmennuksen aikana on voinut kysyä mitä vaan ja aina on saanut kattavan vastauksen.

Valitsin tämän valmennuksen, koska tämä vakuutti minut heti ensimmäisistä "mainospuheista" lähtien.

Erilainen lähestyminen verraten moneen muuhun valmennukseen.

Voin suositella valmennusta kenelle vain!"

Ilman mitään velvoitteita

Tässä ei ole tietenkään mitään velvoitteita tai piilotettuja kuluja. Haluan vain yksinkertaisesti antaa sinulle mahdollisuuden koittaa vuosien aikana kehittämääni systeemiä todella hyvään hintaan. Olen varma sinun saavan erinomaisen kokemuksen kanssani, joten tottakai toivon sinun jatkavan myös vierailuja luonani tulevaisuudessakin! 😊

Sinulla saattaa olla vielä kysymyksiä...

"Olen aiemmin yrittänyt laihduttaa ilman haluttuja tuloksia, miksi tämä toimisi minulla?"

👉 Vastaus: Useimmat treeniohjelmat, verkkovalmennukset ja yleiset ohjeet ovat samanlaisia kaikille.

Niissä ei huomioida aikaisempaa painonhallintataustaasi, nykyisiä ongelmia ja kipukohtiasi, työnkuvaasi, arkeasi, pelkojasi, unelmiasi, sosiaalisia suhteistasi, mieltymyksiäsi ja tavoitteitasi, joitain mainitakseni.

Tässä painonhallintapaketissa tutkin tilanteesi tarkasti, jonka pohjalta rakennan yksilöllisen ruokavalion ja aktivointisuunnitelman, jotka ovat molemmat optimoitu toimimaan juuri sinulla.

Tämä on samanlainen tehokas ja yksilöllinen valmennus, jonka avulla olen tehnyt näyttäviä muutoksia yli 800 asiakkaalleni viimeisten 5 vuoden aikana.

"En halua pudottaa painoa, vaan optimoida energiatasoja... soveltuuko tämä minulle?"

👉 Vastaus: Kyllä. Tämä on yksilöllinen valmennuspaketti, jossa koostamme kaikki suunnitelmat sopimaan juuri sinun tavoitteeseesi. Asiakkaani ovat hakeneet apua ja saaneet sitä mm. vetämättömyyteen, treenitehon heikkenemiseen, huonoon palautumiseen ja yöuniin. Vaikka painonpudotustavoite onkin yleisin ongelma, joissa autan asiakkaitani, pystyn varmasti auttamaan myös sinua muissakin tavoitteissa.

"Olen kovin kiireinen ja lopetan aina nopeasti tällaiset projektit... miksi tämä toimisi minulla?"

👉 Vastaus: Ei hätää! Tämä on itseasiassa yksi yleisimpiä ongelmia, joita asiakkaani kohtaavat. Tästä syystä olen kehittänyt valmennusmenetelmäni sopimaan myös kiireiseen ja stressaavaan arkeen, jossa on monta "rautaa tulessa". Kun keskityt vain asioihin joilla on oikeasti merkitystä tuloksien kannalta, teet vähemmän työtä ja saat enemmän tuloksia. Minivalmennukset syntyi unelmasta tarjota sinulle mahdollisuus onnistua myös elämäntilanteessa, jossa normaalisti selittäisit itsellesi "Sitten kun tämä tilanne on ohi, niin aloitan sen jälkeen!". Paras aika aloittaa oli eilen, seuraavaksi paras on tänään.

"Minkä ikäisille tämä soveltuu?"

👉 Vastaus: Suunnitelmat luodaan yksilöllisesti sopimaan juuri sinulle, jos olet 18-75-vuotias. Suunnitelmani tähtäävät elämäntapamuutokseen, joka edistää myös terveyttä ja suorituskykyä. Olen auttanut kaikenikäisiä ja kaiken kuntoisia liikkujia painonhallintaongelmissa.

"En haluaisi käydä kuntosalilla, soveltuuko tämä minulle?"

Tottakai! Nimittäin näyttävien tuloksien saavuttamisessa on kyse yli 80% ruokavaliostasi - tehokkaan ja juuri sinulle optimoidun ruokavalion avulla pystyn auttamaan sinua pudottamaan painoa kun lisäksi olet aktiivinen itsellesi sopivalla tavalla. Luon aktiivisuussuunnitelman sopimaan juuri sinulle niin että pystyt sitoutumaan siihen ja jotta pidät siitä. Voit käydä esimerkiksi vain kävelyllä tai tehdä pihatöitä, sekin riittää. Sinun ei tarvitse käydä kuntosalilla, jos et halua.

"Olen todella huonokuntoinen, soveltuuko tämä minulle?"

Ehdottomasti! Painonhallinnassa on kyse yli 80% ruokavaliosta. Juuri sinulle optimoidun ruokavalion ansiosta saat energiaa ja intoa myös liikuntaa kohtaan. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, eikä sinun tarvitse liikkua tavalla, josta et pidä. Rakennan sinulle sopivan ja optimoidun aktivointisuunnitelman, johon pystyt sitoutumaan ja luottamaan. Tärkeintä on, että pysyt aktiivisena sinulle sopivalla tavalla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, mistä et pidä.

"Jaksan juuri ja juuri käydä töissä, jonka jälkeen rojahdan sohvalle. Olen todella väsynyt... soveltuuko tämä minulle?"

Ehdottomasti! Sinulle yksilöllisesti luodun ruokavalio- ja aktiivisuussuunnitelman avulla voit huomata eron energiatasoissasi jo alle viikon sisällä aloituksesta. Tällaisessa tilanteessa, jossa olet erittäin väsynyt, keskitymme ensin 100% vain sinulle luotuun ruokavaliosuunnitelmaan. Kaikkea ei tarvitse tehdä heti. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, mihin et pysty tai mikä ei tunnu sinusta oikealta ratkaisulta. Tärkeintä on edetä asteittain, juuri sinulle sopivalla vauhdilla.

"Otetaanko ruokavaliosuunnitelmassa huomioon allergiat, lempi- ja inhokkiruokani?"

Kyllä! Ruokavalio rakennetaan vain sinulle joten otan huomioon parhaalla mahdollisella tavalla kaikki toiveesi. Käymme läpi valmiin ruokavalion tapaamisella, jotta olet varmasti tyytyväinen siihen. Reseptejä on yli 300 sivua, joten löydät varmasti sinulle maistuvaa ruokaa suunnitelmastani. Optimoimme kaiken toimimaan juuri sinulle.

VARMISTA PAIKKASI NYT NOPEASTI JA HELPOSTI:

1. Klikkaa keltaista painiketta

2. Täytä yhteystietosi

3. Soitan sinulle ja varaamme juuri sinulle sopivan ajan tapaamiselle (tapaamisen kesto 45min)


HUOM. ERIKOISHINTAISIA PAKETTEJA ON VAIN RAJOITETTU MÄÄRÄ - TOIMI NOPEASTI, NIIN ET JÄÄ ILMAN!


Oletko valmis aloittamaan oman muutoksesi?

Jos jostain syystä vielä mietit sopisiko tämä painonhallintapaketti sinulle, näytän vielä muutamia asiakkaideni tuloksia ja palautteita, jotka olivat juuri samassa tilanteessa kuin sinä, mutta päättivät lopulta tarttua mahdollisuuteen ja aloittivat ja menestyivät yksilöllisen valmennukseni avulla.

Katso vielä, miten muutkin ovat onnistuneet vaikka ovat olleet samassa tilanteessa kanssasi:


Teija, yrittäjä, -10,5kg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Omat ennakkoluuloni karisivat, kun paino alkoi putoamaan tasaisesti alaspäin vastoinkäymisistä huolimatta"


Tiia, toimistotyöntekijä, -18kg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"En ole käynyt salilla kertaakaan, vain ainoastaan koiran kanssa lenkillä - olen keskittynyt täysillä vain ruokavalioon ja suunnitelmassa pysymiseen."


Heta, -9kg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Sinun ohjeillasi tästä saa tehtyä elämäntavan, ei tarvitse kituuttaa enää"


Miia, -8,5kg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"En ole tehnyt muuta liikuntaa kuin pihatöitä ja paino silti jatkaa tippumistaan!"


Maria, -6kg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Vaikka söinkin asteittain vähemmän, voimatasot nousivat silti kuntosalilla koko ohjelman ajan"


Jessica, +7kg lisää lihasmassaa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Ystävät kyselevät jatkuvasti, miten olen kehittynyt näin nopeasti... kerroin osallistuneeni valmennukseen"

Rajoitettu määrä paikkoja
Meillä on rajoitettu määrä paikkoja vapaana. Klikkaa nyt alla olevaa painiketta ja varmista oma paikkasi, ennen kuin ne loppuvat!

Tartu tarjoukseen nyt ja varmista paikkasi - maksa vasta tapaamisella!

Personal trainer & ravintovalmentaja Jani Rantala
jani@minivalmennukset.fi
+358505533426
© Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. 2022. Tietosuojaseloste
Powered By ClickFunnels.com