Yrittäjä! Haluaisitko tienata myös silloin kun nukut?


Näin rakennat oman verkkokurssin kanssamme täysin ilman taloudellisia riskejä vain parissa viikossa vaikka et tietäisi niiden teosta vielä yhtään mitään

Oman verkkokurssin avulla voit auttaa asiakkaitasi myös silloinkin kun et ole paikalla (eli pääset tienaamaan myös silloin kun nukut!)


Olemme mahdollistaneet verkkokurssi-unelman jo useille yrittäjille...


Oletko sinä seuraava?

Olet saattanut pohtia viime aikoina, miten voisit viedä liiketoimintasi verkkoon, mutta et halua ottaa isoa taloudellista riskiä...

Hyvä yrittäjä,
Korona-aika seisautti monen meidän yrittäjän verenkierron kertaheitolla. Yhtäkkinen asiakaskato ja jatkuva epävarmuus tulevasta söivät monien voimavaroja sellaisella kovuudella, ettei siitä ole vieläkään täysin selvitty.

Saatat ehkä muistaa ne hetket kun Koronaviruksesta ei tiedetty vielä paljoakaan ja koko yhteiskunta laitettiin asteittain enemmän kiinni.

Mitä pohdit tuona hetkenä kun kalenterisi ammotti tyhjyyttään?

Moni meistä ajatteli tilanteen olevan kammottava ja se todellakin horjutti monen yrittäjän uskoa omaan tekemiseen ja koko yrittäjyyteen.

Siitä huolimatta, moni meistä huomasi kammottavassa tilanteesta kuitenkin todellisen oppimisen paikan - miten voisin turvata liiketoimintani jatkuvuuden myös silloin kun asiakkaani eivät tarvitse palveluitani?

Miten voisin turvata liiketoimintani myös silloin kun sairastan tai olen muuten vain tavoittamattomissa?

Nämä olivat käänteen tekeviä ajatuksia monen kohdalla, nimittäin ne johtivat ennen näkemättömään muutokseen yrittäjänä.

Hyvin suuriosa meistä yrittäjistä alasta riippumatta tajusi verkkovalmennuksien olevan äärimmäisen tehokas keino auttaa asiakkaitamme.

Moni kuitenkin jottui karvaasti pettymään. Verkkovalmennusbisnes ei ole yksinkertaista tai nopeaa puuhaa.

Verkkovalmennuksien rakentaminen vaatii laajaa osaamista, isoja taloudellisia sijoituksia ja kokonaan uudenlaisen ajattelutavan omaksumista.

Saatoit pohtia näitä kysymyksi: "Minkälaisen valmennuksen tekisin, jotta se varmasti myös myy enkä vain käytä kymmeniä ellen jopa satoja tunteja turhaan aikaani valmennuksen tekemiseen...?"

"Minkä verkkovalmenusalustan valitsen...?"

Jokainen kun maksaa kiinteästi satoja euroja kuukaudessa...

"Miten markkinoin ja myyn kurssiani ja missä?"

"Miten hoidan asiakaspalvelun vikatilanteissa kun en ymmärrä tietotekniikan päälle paljoakaan?"

Verkossa tapahtuva bisnes eroaakin melkoisesti kasvokkain tapahtuvasta palvelubisneksestä.

Pääperiaatteet siinä kuitenkin ovat samoja - autat asiakkaitasi omalla erinomaisella ammattitaidollasi, mutta tällä kertaa vain verkon välityksellä ilman fyysistä kontaktia.

Et välttämättä pääse auttamaan asiakastasi samanlaisella tavalla, johon olet kasvokkaisessa bisneksessäsi tottunut.

Voit kuitenkin muotoilla palvelusi nykyaikaiseksi, jolloin se toimittaa avun asiakkaalle siitä huolimatta, ettet pysty tarjoamaan samanlaista apua, jota normaalisti myyt kasvokkain.

"Tälläkin hetkellä yrittäjät tekevät verkon välityksellä tuhansia euroja kuukaudessa" - mikä on sun suurin syy sille, ettet lähde tekemään samaa?"

❓Syy #1: Ehkä et tiedä, miten voisit auttaa asiakkaitasi etänä?

❓Syy #2: Voi olla, ettet tiedä miten toteuttaisit verkkokurssi-ideasi?

❓Syy #3: Tai ehkä et ole valmis sijoittamaan suuria summia rahaa ja aikaa?


"Korona-aika nosti verkkokurssibisneksen aivan uudelle tasolle - mitä pidempään odotat, sen enemmän kilpailua sulla on tulevaisuudessa"


Verkkovalmennukset ovat suositumpia kuin koskaan. Ne tarjoavat avun automaattisesti ja kellon ajasta riippumatta.

Ne toimivat erityisen hyvin palvelubisneksen kyljessä, jolloin voit tarjota osalle asiakkaista automaattisia verkkovalmennuksia, joilla asiakkaasi ratkovat ongelmiaan ohjeillasi silloinkin kun sä nukut.

Ne mahdollistavat sulle yrittänä parhaimmillaan sen, että voit muun muassa:

✅Hyöty #1: Voit tienata silloinkin kun nukut

Voit auttaa suurempaa määrää ihmisiä verkon välityksellä ilman lisääntynyttä työmäärää, joka tarkoittaa passiivista tulovirtaa yrityksellesi, jolloin toimintasi kestää myös mahdollisen asiakaskadon kalenterin tyhjentyessä

✅Hyöty #2: Voit veloittaa enemmän nykyisistä palveluistasi

Voit palvella nykyisiä asiakkaitasi kasvokkain monipuolisemmin yhdistämällä kasvokkaisen palvelun ja verkkokurssit, joka tarkoittaa sulle lisääntynyttä liikevaihtoa ilman työmäärän lisääntymistä, joka johtaa lopulta myös parempaan asiakastyytyväisyyteen.

✅Hyöty #3: Saat näkyvyyttä ilman markkinointiin sijoitettuja euroja

Kun työskentelet kanssamme, voit tavoittaa kauttamme entistä suuremman määrän ihmisiä verkossa, joista osa tulee sun asiakkaiksi myös paikanpäälle, jolloin saat automaattisesti lisää asiakkaita liikkeeseesi ilman että laittaisit euroakaan markkinointiin rahaa.

Toisin sanoen, verkkokurssit toimivat työjuhtina, joille ei tarvitse maksaa palkkaa tai joita ei tarvitse perehdyttää. Ne tekevät väsymättömästi töitä hyväksesi, eivätkä koskaan puukota selkään.

Olet saattanut kuitenkin huomata, ettei verkkokurssin rakentaminen tapahdu yhdessä yössä ja se sisältää riskejä:

❌ Ongelma #1: Verkkokurssi-idean keksiminen

Kun et tiedä verkkokurssi-ideaasi, toimintasi lamaantuu ja koet turhautumista tilanteeseen. Haluaisit kovin viedä yrityksesi verkkoon tekemään tuhansia euroja kuukaudessa, mutta et tiedä mistä edes aloittaa tai et ole varma, voitko palvella asiakkaitasi verkon välityksellä.

❌ Ongelma #2: Maksullisen kurssialustan valitseminen

Vaikka tietäisit millaisen verkkokurssin haluat tehdä, et tiedä mikä verkkokurssialusta olisi paras vaihtoehto, etkä ole valmis maksamaan jatkuvasti satoja euroja kuukaudessa alustan käytöstä, koska sulla ei ole vielä mitään takeita siitä, että saisit yhtäkään myyntiä aikaiseksi kun kurssisi on valmis (voit helposti tuhlata satoja euroja pelkästään hyvään yritykseen!)

❌ Ongelma #3: Kysynnän varmistaminen


Vaikka sulla olisi verkkokurssi-idea valmiina ja tiedät mille alustalle haluat sen tehdä, et halua käyttää turhaa aikaa ja energiaa kymmeniä ellet jopa satoja tunteja verkkokurssin tekemiseen, koska et tiedä haluaako kukaan edes ostaa ratkaisuasi (tällaisia haamukursseja, joiden rakentamiseen on käytetty satoja tunteja aikaa löytyy netistä pilvin pimein - ja silti ne ovat tuottaneet vain satoja euroja tekijöilleen!)

Mitä pidempään odotat, sitä enemmän kilpailijasi vievät nokan edestäsi rahaa 💰

Kun kilpailijasi palvelevat asiakkaitaan kokoajan laajemmin ja ennakoivammin, huomaat jossain vaiheessa tämän vaikuttavan vääjäämättömästi myös sun kivijalkabisneksesi toimintaan.

Kun kilpailijasi tarjoaa osaamistaan verkkokurssien avulla, hän voi nostaa henkilökohtaisesti tarjottujen palveluidensa hintoja korkeammaksi.

Tätä kutsutaan hinta-ankkuroinniksi.

Tällöin asiakas kokee kilpailijasi henkilökohtaisen ajan olevan kalliimpaa, koska hän saa apua edullisemmin hänen verkkokurssitarjonnastaan.

Tämä toistuu alasta riippumatta ja vaikuttaa vääjämättä siihen, että verkkokurssien tekijät pääsevät nostamaan henkilökohtaisten palveluidensa hintoja ilman pelkoa asiakkaiden kaikkoamisesta.

Joka tarkoittaa sitä, että kilpailijasi palvelevat asiakkaitaan laajemmin, saaden siitä enemmän rahaa - jolloin sulle jää ainoaksi vaihtoehdoksi selviytyä polkea hintojasi kokoajan alemmas...

...ja se tekee taatusti hallaa bisneksellesi ja brändillesi...

...ja sun jaksamiselle.

Mitä pidempään odotat, sen suuremmaksi kuilu sun ja kilpailijoidesi välillä syvenee.

Kun odottelet vielä löytäväsi keinon, jokainen hukattu päivä tekee verkkokurssiunelmastasi kokoajan epärealistisempaa, hankalampaa ja kalliimpaa kohdallasi.

Mitäs jos olisi olemassa vaihtoehto, jota et ole tullut vielä ajatelleeksi...

Sellainen vaihtoehto, jonka avulla voisit:

✅Ratkaisu #1: Saada testatusti toimivan verkkokurssin aiheen ja käytännön toteutuksen

Voisit kehittää osaamisestasi verkkokurssin siitä huolimatta vaikka palvelet tällä hetkellä asiakkaitasi sellaisella tavalla, jonka tuomaa apua ei voi suoranaisesti siirtää verkon välityksellä. Sen lisäksi joku voisi kuvata ja ohjata kaiken verkkokurssin materiaalin rennossa tunnelmassa.

✅Ratkaisu #2: Pystyisit pitämään verkkokurssin saatavilla ilman kuluja

Tuottaisit oman verkkokurssisi muiden saataville ilman taloudellista riskiä jolloin sun ei tarvitse maksaa jatkuvasti satoja euroja kuukaudessa siitä, että kurssisi on ylipäätään saatavilla.

✅Ratkaisu #3: Voisit saada valmiin supernopean kaavan verkkokurssin rakentamiseksi

Jolloin voisit unohtaa kymmenien, ellei jopa satojen tuntien käyttämisen verkkokurssin rakentamiseen ilman takeita onnistumisesta.

✅Ratkaisu 4: Voisit antaa muiden hoitaa myynnin ja markkinoinnin

Kun voisit ulkoitaa verkossa tapahtuvan myynnin ja markkinoinnin, sun ei tarvitsisi tehdä menestyvän verkkobisneksen suurinta työtä ollenkaan (joka on verkkokurssin myyminen ja markkinoiminen!)

Jos löytäisit tällaisen ratkaisun, harkitsisitko sitä?

⏱️ Kun löydät takuuvarmasti toimivan oman verkkokurssi-ideasi, pääset mukaan verkkokurssibisneksen maailmaan nyt samantien, eikä sun tarvitse odottaa enää hetkeäkään.

💰Pääset verkkobisnesmarkkinoille, jotka jatkavat kasvamistaan kokoajan - myöhemmin kilpailua on entistä enemmän, joka tarkoittaa aina vaikeampaa menestystä, enemmän markkinointieuroja, enemmän opettelemista ja enemmän turhautumista.

✅ Tuottamalla oman verkkokursisi ilman taloudellista riskiä sun ei tarvitse vetää verkkokurssia pois myynnistä sen takia, ettet ole valmis maksamaan satoja euroja kuukaudessa ilman ainuttakaan myyntiä. Kurssisi on aina saatavilla ja valmiina palvelemaan asiakkaitasi.

🔢Kun voit tuottaa verkkokurssisi nopeasti sun ei tarvitse käyttää aikaa kymmeniä tai jopa satoja tunteja sen tekemiseen, vaan voit paketoida osaamisesi nopeasti ja helposti - joka tarkoittaa sitä, ettei sun tarvitse tyytyä vain yhteen verkkokurssiin, vaan voit tuottaa jopa useita verkkokursseja samassa ajassa kuin yleensä rakentaisit vain yhden.

😄 Kun sun ei tarvitse huolehtia myynnistä ja markkinoinnista, sun ei tarvitse opetella verkon pelisääntöjä, jotka eroavat melkoisesti kasvokkain tapahtuvasta myynnistä. Sun ei tarvitse pilata omaa mainettasi huonolla myynnillä ja tahtomattasi karkoittaa asiakkaita, vaan voit luottaa ammattimaiseen ja kokeneeseen myyntitiimiin, joka hoitaa myynnin puolestasi verkon pelisääntöjä noudattaen.

Kyllä, tällainen ratkaisu on olemassa, eikä sun tarvitse enää tuhlata aikaa yhtään enempää sen etsimiseen - Esittelyssä Minivalmennukset

Olen kerennyt jo tekemään Minivalmennuksen turkulaiselle personal traineria, urheiluhierojalle, seksuaaliterapeutille, laulunopettajalle... ja etsin jatkuvasti uusia yrittäjiä mukaan verkkokurssien maailmaan.

Tässä aiempia Minivalmennuksia, jotka olemme jo kerenneet tekemään:

Raakelin palaute (klikkaa suuremmaksi!):

Susannan palaute (klikkaa suuremmaksi!):


Minivalmennukset
toimittavat asiakkaillesi avun myös silloinkin kun olet nukkumasssa.

Varaa 15min aika tiimimme kanssa ja kerro, miksi haluaisit oman verkkokurssin itsellesi.

Etsin nyt vielä 5 pienyrittäjää digibisneksien maailmaan.

Jos luet tätä sivua nyt paikkoja on vielä auki ainakin yksi joten toimi nopeasti.

Tavataan 15 minuutin puhelussa ja tutustutaan.

Tarjoan sulle mahdollisuuden päästä digibisneksen maailmaan poikkeuksellisesti täysin ilmaiseksi ja ilman mitään koiria haudattuna.

Toimi nyt näin:

✅Askel 1: Varaa 15min puhelinaika tiimimme kanssa

✅Askel 2: Kerro puhelussa mitä haluaisit saavuttaa oman verkkokurssin avulla

✅Askel 3: Katsotaan olisitko etsimämme henkilö

Huom. Hakemuksen jättäminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään.

Täytäthän sen kuitenkin vain, jos olet motivoitunut tekemään verkkokurssin.Niin ja hei, jos me ei olla vielä tavattu... mun nimi on Jani Rantala


Olen toiminut viimeiset 5 vuotta hyvinvointialan yrittäjänä.

Digitaalinen myynti ja markkinointi sekä verkkokurssit ovat olleet mun mielenkiinnonkohteina viimeiset pari vuotta.

Kun sain rakennettua omaa liiketoimintaa onnistuneesti verkkoon, tajusin sen mielettömän voiman.

Pystyin auttamaan asiakkaitani samalla kun nukuin. Se oli käänteentekevä hetki urallani yrittäjänä.

Päätin lähteä auttamaan myös muita pienyrittäjiä tekemään samoin ja siitä syntyi Minivalmennukset.

Valitsin Minivalmennuksien tiimiin osaajia mukaan, jotta voimme auttaa sinua monipuolisesti. Minivalmennuksien tiimiin kuuluu lisäksi Jukka, Miisa ja Vili.

Pääset varaamaan alla olevasta painikkeesta ajan tiimini kanssa.

Nähdään pian 😊Tutustu tiimiimme! 🚀

Miisa Kujala

Sosiaalinen media ja asiakaspalvelu

Jukka Toivonen

Verkkokurssien rakentaminen

Vili Rantakoski

Päivittäistuki ja valmennus

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
© 2022 Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.