- Rajoitetun ajan voimassa oleva tarjous uusille asiakkaille -

Säästä 61 €: Saat kokonaisvaltaisen PT-tapaamisen yksityisellä valmennussalilla mukaan lukien alkukartoituksen, konsultoinnin, tehokkaan treenin, neuvonnan ja ilmaisen yli 300-sivuisen reseptikirjan hintaan vain 59 euroa (kokonaisarvo 120 euroa)!*

*Vain uudet asiakkaat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen.

Saat kaiken tämän kokonaisvaltaisessa PT-tapaamisessa:

  • ​Minulle on tärkeää, että sinä asiakkaana tunnet tulevasi ymmärretyksi ja saat parhaan mahdollisen avun tapaamiselta. Tästä syystä aloitan tapaamisen kokonaisvaltaisella kartoituksella, jonka avulla pystyn selvittämään tarkasti mitä haluat saavuttaa ja miksi et ole onnistunut aiemmin.
  • ​Tulet saamaan myös ilmaisen huippusuositun reseptikirjan, jotta pystyt muuttamaan ruokatottumuksiasi samantien paremmaksi, joka tukee tavoitteesi saavuttamista. 
  • ​Kartoituksen pohjalta teen arvion millainen treeniohjelma soveltuu sinulle parhaiten ja suunnittelen henkilökohtaisen treenisuunnitelman.
  • Tämän jälkeen ohjaan sinulle suunnitellun treenin, joka vähentää epämukavaa oloasi ja antaa sinulle parhaat mahdolliset olosuhteet nopeaan edistymiseen. Tämän lisäksi, annan sinulle neuvontaa ja vinkkejä miten ylläpidät motivaatiotasi myös jatkossakin.

Miten Personal trainer & ravintovalmentaja voi auttaa minua?

Oman kehon tunteminen vieraaksi, puristavat vaatteet, vetämätön olo tai alakulo eivät saisi olla osa kenenkään jokapäiväistä arkea. Pitkittyessään ongelmat voivat pahentua ja elämänlaatu voi heikentyä...

Tehokkaiden ja yksilöllisten suunnitelmieni avulla voin palauttaa sinulle takaisin pystyvyyden tunteen, itsetunnon, energisyyden ja uuden ulkomuodon parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksilöllisten suunnitelmieni tuloksena voit saada nopeasti näkyviä tuloksia, jolloin voit elää ilman rajoitteita ja kurjia ajatuksia!

Personal trainer & ravintovalmentaja Jani Rantala - Sinun luotettava auttajasi tapaamisen alusta loppuun

"Hei! Nimeni on Jani Rantala, toimin täysipäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä ja olen työskennellyt menestyneesti Personal trainerina ja ravintovalmentajana vuodesta 2017 asti.

Nyt tavoitteeni on, että SINÄ avaat silmäsi kehittämilleni menetelmille ja löydät lopullisesti pitkän aikavälin ratkaisun ongelmiisi, jolloin pystyt elämään ilman kurjia ajatuksia ja rajoituksia.

Se, että tunnet olosi turvalliseksi, on minulle erittäin tärkeää. Tapaan ihmisiä enkä vain kehoja, joten jokainen yksilö on minulle ainutlaatuinen omien tarpeidensa ja historiansa kanssa.

 5 vuoden ammatillisen kokemuksen, tuhansien valmennustuntien, urheiluravitsemuksen & liikuntalääketieteen yliopisto-opintojen ja yli 800 tyytyväisen asiakkaan ansiosta olet varmasti turvallisissa käsissä.

Odotan tapaamistamme innolla - täytä nyt yhteystietosi klikkaamalla alla olevaa painiketta. Nähdään pian!" 😊

Näin asiakkaani kertovat kokemuksia PT-valmennuksistani videolla:

Jessica

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Ystävät kyselevät jatkuvasti, miten olen kehittynyt näin nopeasti... kerroin osallistuneeni valmennukseen"

Miia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Ilman Janin innostavaa asennetta ja palveluita, makaisin edelleen sohvan pohjalla pitäen liikuntaa suurena huijauksena!

Olen hyötynyt valmennuksesta äärimmäisen paljon. Jani on erinomainen valmentaja, lähdin ihan nollasta liikenteeseen ja tällä hetkellä en voi kuvitella elämääni ilman liikuntaa."

Piia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Janin kanssa treenatessa opin levon ja palautumisen merkityksen ihan käytännössä, kun treenisykli saavutti huippunsa ja oli aika antaa kehon levätä. Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä."

Tervetuloa tapaamaan minua yksityiselle valmennussalille!

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


Näin löydät helposti perille (VIDEO):

Yleiset ongelmat, joissa autan asiakkaitani

✅ Tuloksien junnaaminen paikallaan, vaikka liikkuisitkin kovempaa ja enemmän
✅ Motivaatio-ongelmat liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja kohtaan
✅ Treeniohjelman ja ruokasuunnitelman sovittaminen kiireiseen arkeen
✅ Omien rajoituksien sovittaminen liiketekniikoihin, tylsistyminen treeniohjelmaan, liian aikaa vievät treeniohjelmat
✅ Aineenvaihdunnan hidastuminen - niin kutsuttu säästöliekki
✅ Ylikierroksilla käyminen, palautumisen ongelmat, unettomuus, tunnetilojen voimakas heittely päivän aikana
✅ Painon jojoilu, dieetti kierteet
✅ Epäsäännöllinen syöminen, jatkuva napostelu ja herkuttelu
✅ Iltasyöminen, tunnesyöminen, lohtusyöminen
✅ Itsetunto-ongelmat

Ilman mitään velvoitteita

Tässä ei ole tietenkään mitään velvoitteita tai piilotettuja kuluja. Haluan vain yksinkertaisesti antaa sinulle mahdollisuuden koittaa vuosien aikana kehittämääni palvelua todella hyvään hintaan. Olen varma sinun saavan erinomaisen kokemuksen kanssani, joten tottakai toivon sinun jatkavan vierailuja luonani tulevaisuudessakin! 😊
Rajoitettu määrä paikkoja
Meillä on rajoitettu määrä paikkoja vapaana. Klikkaa nyt alla olevaa painiketta ja varmista oma paikkasi, ennen kuin ne loppuvat!
Personal trainer & ravintovalmentaja Jani Rantala
© Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. 2022. Tietosuojaseloste