• 050 5533 426
HUOMIO HYvinvointialan yrittäjät jotka kaipaavat lisää uusia asiakkaita
Näiden 5 yleisen virheen takia hyvinvointialan yrittäjien on miltein mahdotonta saada vähintään 25 uutta asiakasta lisää joka kuukausi
Näiden 5 yleisen virheen takia hyvinvointialan yrittäjien on miltein mahdotonta saada vähintään 25 uutta asiakasta lisää joka kuukausi
Viimein! Ota selvää mikä estää sinua saamasta vähintään 25 uutta asiakasta lisää joka kuukausi
  • TIETOSI OVAT 100% TURVASSA. EMME KOSKAAN JAA TAI MYY TIETOJASI. TÄMÄ ON LUPAUS.  
YHTEISTYÖSSÄ
hYVIN RAJOITETUN AJAN VOIT LADATA ILMAISEN KOPION EKSKLUSIIVISESTA OPPAASTAMME...
5 tuhoisaa virhettä uusasiakashankinnassa jotka pitävät hyvinvointialan yrittäjien ajanvarauskalenterin tyhjänä
Tässä eksklusiivisessa oppaassa paljastamme sinulle:
  • Ylivoimaisesti suurin syy miksi hyvinvointialan yrittäjät eivät onnistu saamaan vähintään 25 uutta asiakasta lisää kuukaudesta toiseen - vaikka he yrittäisivät kuinka kovasti!
  • Miksi sinun ei kannata KOSKAAN luottaa henkilöihin jotka kertovat tuloksellisen markkinoinnin vaativan aina pitkää sitoutumista ja mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan, jotta näet tuloksia nopeasti
  • Rehellinen TOTUUS vähintään 25 uuden asiakkaan hankkimisesta joka kuukausi ja miksi se voi olla niin paljon helpompaa kuin olet koskaan kuvitellut!
  • Ja paljon, paljon muuta!
Näin yrittäjät kommentoivat opastamme
“Tämä opas ei onneksi ollut pelkkä mainoslehtinen vaan todella antoi uusia ajatuksia omaan toimintaan. Hyvin kirjoitettu ja jäsennelty kokonaisuus, kiitos.”
Jaakko
Saat pääsyn HETI tähän silmiä avaavaan ilmaiseen oppaaseen kun toimit nyt
Se on yksinkertaista: täytä nyt yhteystietosi yläpuolella olevaan lomakkeeseen ja me lähetämme oppaan suoraan sähköpostilaatikkoosi.
  • Me kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä koskaan jaa, myy tai vuokraa tietojasi kenellekään. Tietosi ovat 100% turvassa. Tämä on lupaus.
Tietosuojaseloste | Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2022.
Powered By ClickFunnels.com